21 Nisan 2020 Salı

Haberflix Google News yani Google Haberlere Abone ol

Haberflix.com, Türkiye yayıncılık yapan bir haber sitesi ve her geçen gün de büyümesini devam ettiriyor. Bildiğiniz üzere bu kuruluşun ekibi olarak bizler de en güncel haberleri, son dakika haberlerini, haber ajanlarından ve son dakika yayınları sizlerle buluşturuyoruz.

 Birkaç gün önce de Haberflix.com, Google Haberler için bir haber akışı oluşturdu. Hemen bu linkten de Haberflix.com Türkiye'nin Google Haberler sayfasına giderek bizleri oradan da takip edebilirsiniz. Bu sayede otomobil dünyasındaki en önemli gelişmeleri anında öğrenme imkanı elinizde bulunacak.
Google News yani

 Buna ek olarak "takip et" butonunun hemen yanında "paylaş" butonunu da görüyorsunuz. Haberflix.com Türkiye'yi seven arkadaşlarınızla içeriklerimizi paylaşmanızdan da memnuniyet duyarız. Tüm bunlara ek olarak FacebookTwitter ve Instagram sayfalarımız ile YouTube kanalımızı da takipte kalabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MaveriX 2. Sezon

 Maverix 2.sezon ne zaman MaveriX 2. Sezon: Yenilendi mi İptal mi Edildi?   Maverick: Sezon 2 MaveriX 2.Sezon 2.Bölüm  MaveriX Türkçe Dub...